Ajankohtaista:

Jo nyt kuluttaja voi valita vastuullisemmin tuotettua sianlihaa (1.9.2015)

Kuluttajat haluavat tietää, miten ruoka on tuotettu ja minkälaisen elämän possu on elänyt. Viime vuonna sianlihapakkauksiin lisätty Laatuvastuu-merkki helpottaa kuluttajan valintaa ja kertoo sianlihan turvallisemmasta tuotantotavasta ja eläinten terveydestä. Suomessa sikojen terveydenhuoltoa on kehitetty järjestelmällisesti yli 20 vuotta ja työ sen puolesta jatkuu.

”Kuluttaja voi helposti valita vastuullisemmin tuotettua sianlihaa. Laatuvastuu-merkki viestii eläinten terveydestä ja myös ruuan turvallisuudesta”, muistuttaa Laatuvastuu-hankkeen ohjelmapäällikkö Antti Lauslahti.

Lue lisää

Laatuvastuu on laajentunut sianlihavalmisteisiin (30.5.2015)

Kuluttajat ovat yhä kiinnostuneempia siitä, miten ruoka on tuotettu ja minkälaisen elämän possu on elänyt. Laatuvastuu-merkki helpottaa kuluttajan valintaa ja kertoo sianlihan turvallisemmasta tuotantotavasta ja eläinten terveydestä. Laatuvastuu on nyt laajentunut uusiin tuoteryhmiin ja Laatuvastuu-merkkiä voi käyttää tuoreen lihan ohella lihavalmisteissa.

Lue lisää lehdistötiedottesta (.pdf)

 

Sivusto on saanut Euroopan unionin ja Suomen valtion rahoitusta.